DSC

Amenajare interioara clinica stomatologica Dental Studio

Amenajare interioară a unei clinici stomatologice

Pentru proiectul clinicii stomatologice de ultimă generatie, am optat pentru renovarea și modernizarea clădirii prin consolidare si extensie.

Volumetria a fost gândită să favorizeze atât vecinatățile, cât și utilizatorii. Același spirit modern este prezent și în interiorul cladirii. Deși pereții sunt monocromi, completarea lor cu ancadramente clasice, dizolvă senzația de steril caracteristică spațiilor medicale.

Prin intermediul acestui proiect ne-am dorit sa integrăm medicina într-un spațiu-studiou pentru o altă percepție a funcțiunii.

    SHARE:
Let’s talk about your project

Hai sa vorbim despre
proiectul tău!

Suntem pregătiți să vă împărtășim viziunea noastră de design
și vă vom conduce în lumea interesantă a creativității.

Trimite cerere