Laconic Townhouse Complex

Year: 2020

Surface: 4400 m2

Location: Stuttgart, Germany

Team: Alexandrin Buraga, Marco Ballerini, Sergiu Sim, Maxim Sîtnic, Oleg Bajura

Interior Design Concept: AB + Partners

Proiectul reprezintă rezultatul unui parteneriat cu arnold+partner architekten și este localizat în apropierea orașului german Stuttgart.

Complexul creează o comunitate intimă și unește într-un tot întreg 16 locuințe cu forme minimaliste, cuplate în pereche. Zona rezidențială a fost proiectată astfel încât să garanteze confort maxim locatarilor. Ferestrele largi, cu cadre de nuanța grafitului, devin accente pe fațada de nuanțe deschise. Liniile laconice oferă locatarilor un anturaj contemporan, dotat cu locuri de parcare, drumuri pavate și iluminat funcțional și artistic.

Proiecte Similare