ACTUALIZAREA ELEGANȚEI – CU CE PUTEM ÎNLOCUI NEOCLASICUL

O spunem din propria experiență: neoclasicul se află în topul preferințelor clienților când e vorba de amenajări interioare. Lucru valabil, în special pentru interioarele rezidențiale. Într-adevăr, e un stil ce oferă în aceeași măsură confort, eleganță și note luxoase. Totuși, tehnologiile și tendințele ne dictează o actualizare a esteticului. Iată de ce, de fiecare dată, propunem alternative clienților. Vezi mai jos o selecție de stiluri ce îți vor oferi același confort și eleganță, însă cu un aer mai modern.

Stilul contemporan

Punctul de echilibru între calm și îndrăzneț. Caracterizat de linii drepte și suprafețe netede, acesta e caracterizat de culori neutre și palete monocromatice. Simplitatea e împrumutată și de mobilier care are de obicei forme simple și minimaliste. Totuși, stilul contemporan poate integra și elemente clasice, cum ar fi candelabrele elegante sau decor ca accente de noblețe, pentru a da confortului clasă înaltă.

Stilul contemporan glam

Mai mult glam! Stilul păstrează trăsăturile celui descris anterior, însă are un grad mai înalt de prețiozitate. Se folosesc materiale strălucitoare, precum marmură, sticlă și metale precum aur sau argint. Mobilierul are linii curbe și elegante, iar culorile predominante sunt negru, alb și tonuri neutre. Accentele glam, precum corpurile de iluminat sclipitoare sau decorul expresiv, completează aspectul.

Stilul modern clasic

Modernismul este bine cunoscut prin simplitatea și naturalețea pe care o emană. Mobilierul are linii simple, dar elegante, iar culorile predominante sunt neutre sau palete de culori subtile. Pentru a-i oferi un grad mai înalt de eleganță, adăugăm stilului elemente clasice, cum ar fi corpuri de iluminat elegante, ancadramente, oglinzi mari sau tablouri.

Stilul tranzițional

Acest stil combină elemente clasice cu cele moderne într-un mod echilibrat. Se folosesc culori neutre și tonuri naturale, iar mobilierul are linii simple și curate. Se accentuează eleganța și confortul, iar accentele decorative sunt bine plasate. Acest stil combină elemente clasice și moderne pentru a crea un aspect echilibrat. Se folosesc linii curate și forme simple, dar se integrează și elemente tradiționale precum mobilierul cu detalii sculptate sau culorile neutre și naturale. Stilul tranzițional păstrează o atmosferă elegantă, dar cu un aspect mai actual.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos, indiferent de destinația lui.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Читайте также