Designul interior al farmaciei – 3 elemente pe care le poți face altfel

Ai nevoie de un proiect de design interior nu doar pentru a evita banalitatea. Ajungând la etapa în care varietatea produselor existente pe piață uniformizează oferta pe care o ai, e nevoie de a oferi cumpărătorilor ceva inedit. Începe cu atmosfera. Interiorul vine să completeze conceptul afacerii tale și să o scoată în evidență pe fundalul concurenței. Această idee, dezvoltată bine în majoritatea spațiilor comerciale, a ocolit mult timp farmaciile. Noi însă ne dorim să schimbăm preconcepția că acestea trebuie să creeze senzația unui spațiu medical. Pentru a obține acest lucru, am introdus în conceptul farmaciei Elody 3 elemente ce ies din tipare.

Era albului steril a trecut, designul interior face diferența pentru cumpărători

Coloristica este primul lucru care iese în evidență în designul interior al farmaciei. În locul albului și nuanțele de albastru, caracteristice pentru interioarele farmaciilor, am optat pentru o nuanță pală de roz. Datorită tencuielii decorative, spațiul a căpătat nu doar căldură, ci și noblețe. Jocul cromatic este completat de vitrine, care au împrumutat din nuanțele pietrei naturale.

Decorul – accentele estetice își fac loc în spațiile farmaceutice

Conceptul prevede o serie de elemente curbate, menite să dilueze din strictețea atmosferei ce caracterizează, de obicei, o farmacie. Pe lângă jocul liniilor, am introdus în spațiu un corp de iluminat cu motive eco. Plantele dau un aer proaspăt locației și înstrăinează senzația de spațiu medical. Un simplu element a oferit atmosferei o alură modernă și fresh.

Mobilierul – încă o șansă de a ieși din tipare

Totul este despre personalizare. Clientul va cocheta mai mult cu un loc în care vede forme neobișnuite. Într-o farmacie trebuie respectate anumite standarde, însă acest lucru nu înseamnă că nu există elemente care pot fi create individual. Noi am individualizat platformele de expunere. Am repetat aici laitmotivul liniilor curbe și am creat câteva platforme de diferite dimensiuni și înălțimi.

Astfel, am creat o atmosferă distinsă și calmă, ce nu te mai duce cu gândul la spațiile medicale. Într-un asemenea interior, cumpărătorul nu doar vine după un anumit produs, ci este ademenit să savureze din senzațiile pe care acesta le trezește. Pe lângă toate, deși menite să ofere originalitate, toate elementele se îmbină într-un spațiu practic, care respectă principiul funcționalității.

Indiferent de tipul de spațiu pe care îl ai, noi îi putem transforma interiorul în unul ce emană originalitate și cochetează cu clienții, completându-ți conceptul afacerii.

Dacă îți dorești să devii cel ce introduce o notă estetică și creativă în spațiul tău, ieșind din tipare, contactează-ne!

Читайте также