BIBLIOTECI ȘI VITRINE: ÎNTRE ORGANIZARE ȘI EXPOZIȚIE

Cât de mult nu am iubi minimalismul, tot se mai strecoară uneori un obiect de decor pe care vrem să-l lăsăm la vedere. Fie că are valoare sentimentală sau estetică, modul în care acesta este expus trebuie să fie contextual. În aceste cazuri, în ajutor ne vine clasica soluție: integrarea în interior a bibliotecilor și vitrinelor.

Acestea nu numai că pot fi utile pentru depozitarea și protejarea obiectelor, dar pot fi și puncte de atracție vizuală în încăpere. Ei bine, varianta o fi ea clasică, dar există o serie de lucruri de care trebuie să țineți cont când vreți să o implementați.

Măsurați spațiul disponibil

Înainte de a alege o bibliotecă sau o vitrină, măsurați spațiul disponibil în livingul dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta să determinați dimensiunea potrivită a piesei de mobilier.

Stabiliți scopul

Decideți ce doriți să expuneți în bibliotecă sau vitrină. Dacă doriți să afișați cărți, asigurați-vă că rafturile sunt suficient de adânci și spațioase pentru a găzdui colecția. Dacă doriți să afișați obiecte decorative, optați pentru o vitrină cu rafturi ajustabile și lumini interioare.

Alegeți un stil

Alegeți un stil care se potrivește cu designul interiorului și cu personalitatea dumneavoastră. Nu uitați, spațiul trebuie să fie armonios și toate elementele lui să se încadreze estetic și funcțional. Bibliotecile și vitrinele pot fi realizate din lemn masiv, lemn stratificat, sticlă sau metal. Alegeți un material care se potrivește cu gusturile și nevoile dumneavoastră.

Verificați caracteristicile suplimentare

Unele biblioteci și vitrine vin cu caracteristici suplimentare, cum ar fi rafturi ajustabile, uși cu sticlă fumurie, lumini interioare și balamale cu amortizor. Alegeți piesa de mobilier care are caracteristicile de care aveți nevoie.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos, indiferent de destinația lui.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Читайте также