Descoperă arhitectural Toro Center, vino la Master Class în arhitectură cu Alexandrin Buraga

Data: 2 decembrie
Ora: 18:30
Locație: Toro Center

Un proiect demn de a fi studiu de caz. Efemeritatea și liniile contemporane ale Complexului Multifuncțional Hibrid Toro Center ascund în spatele lor un proces de proiectare amplu, în care soluțiile arhitecturale au fost gândite minuțios. Este primul proiect de o asemenea amploare care poartă semnătura arhitectului Alexandrin Buraga și a biroului de arhitectură și design interior, AB+Partners. Deci te invităm la un master class pentru a-ți povesti despre el. Un eveniment destinat tuturor celor interesați de arhitectură: arhitecți dedicați, specialiști în curs de formare, dezvoltatori și investitori.

Ce trebuie să știi despre Toro Center

Încadrarea în cursul contemporan, corelarea cu anturajul și inovațiile fac din Toro Center un nou nucleu urban. Însă nu doar esticul a fost punctul de reper pe care s-a mizat. În proiectarea complexului am ținut cont de un șir de repere. Printre ele:

  • corelarea proiectului cu contextul;
  • soluții arhitecturale contemporane;
  • arhitectura ca metodă de recuperarea investițiilor;
  • inovația – factorul de oferă valoarea adăugată.

Pe 2 decembrie, arhitectul Alexandrin Buraga te invită să îți dezvăluie toate secretele ce se ascund în spatele proiectului. Ai ocazia să afli totul de la prima sursă și să descoperi cum a evoluat proiectul pe parcursul celor 5 ani ce au trecut de la idee până la execuție.

Îți oferim oportunități

Nu te lăsăm fără surprize.  Pe finalul evenimentului ai șansa să devii câștigătorul unei stagieri în cadrul AB+Partners sau a uneia dintre cele 10 invitații la un Business Meeting cu Alexandrin Buraga.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la eveniment aici.

https://forms.gle/LbF2e91TNGvddjUt9

* Accesul la eveniment este gratuit, în baza înregistrării prealabile.

Află totul despre, chiar de la cel care a semnat conceptul – arhitectul Alexandrin Buraga.

Читайте также