FĂ-ȚI SPAȚIUL MEMORABIL: ELEMENTE CU DESIGN INDIVIDUAL

Interiorul unui restaurant contează, el e cel care face diferența și oferă senzațiile ce vor atrage publicul. În proiectarea unui asemenea spațiu fiecare element are importanță. Dezvoltarea domeniului a făcut să nu mai fie suficientă doar o simplă amplasare a meselor și scaunelor. Pentru crearea unei ambianțe pline de personalitate și autenticitate, care nu poate fi replicată în altă parte, inserăm în proiecte detalii individualizate.

Acest lucru este bine conturat și în unul dintre cele mai recente proiecte ale noastre – CORSO PIZZA. Iată câteva dintre elementele cărora le-am acordat o atenție sporită.

Mobilier

O masă mare din lemn bucură ochii vizitatorilor chiar la intrarea principală în pizzerie. La prima vedere aceasta nu iese în evidență din tabloul general al spațiului. Totuși, acest obiect de mobilier are în sine inserat un ghiveci cu plante vii, ceea ce o face să se contopească și să armonizeze cu alte zone ale localului. Iar principala calitate a decorului bun este anume aceasta: să creeze senzații fără a ieși în evidență strident.

Personalizate au fost și mesele din zona atriumului. Aici a fost îmbinată puterea și durabilitatea pietrei cu căldura lemnului.

Cuptor

Cuptorul devine un punct de atracție a interiorului. Pizza nu doar că se coace pe vatră, ci și în văzul vizitatorilor. Astfel, am decis să evităm finisajul banal și am transformat partea lui superioară într-un joc de mozaic. Acesta împletește structura metalului cu cea a pietrei, oferind prețiozitate și autenticitate spațiului.  

Decor

Deși vine ca un final touch, decorul este indispensabil pentru a definitiva imaginea spațiului. El este cel care dă personalitate spațiului, iată de ce ne place să îl individualizăm.

Nu e suficient cel vândut în magazine?
Nu!

Și nu pentru că mergem pe ideea irepetabilității, cu toate că și ea este importantă. Noi optăm pentru decor custom made pentru a fi siguri că acesta se va mula perfect pe specificul restaurantului și stilistica abordată în proiectare. În cazul proiectului Corso Pizza am integrat o serie de detalii.

Am proiectat o serie de rafturi decorative cu farfurii din argilă, personalizate cu imaginea unor crenguțe de măslin. Acestea servesc ca detaliu separator și, bineînțeles ca decor. Din aceeași categorie face parte și peretele accent decorat cu elemente din lemn mobile. Atenție am acordat și corpurilor de iluminat, marea majoritatea cărora sunt proiectate special pentru această pizzerie.

Altfel spus, dacă mergeți la Corso Pizza, analizați fiecare detaliu pe care l-am gândit pentru voi.

Iar dacă îți dorești o abordare similară pentru spațiul tău, serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos, indiferent de destinația lui.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Читайте также