Lasă spațiul să te impresioneze, cu Proimobil și AB+Partners

Un spațiu nou este un bun motiv pentru a-ți schimba obiceiurile, stilul de viață și, bineînțeles, interiorul. Nu-i așa că ți-ai dori ca noua ta casă să te uimească printr-o atmosferă comodă, iar biroul sau spațiul comercial să te cucerească prin stil și un grad ridicat de  funcționalitate? Pentru a-ți oferi acest lucru, agenția imobiliară PROIMOBIL și biroul de arhitectură și design AB+Partners și-au unit forțele și au creat un parteneriat durabil, menit să ofere servicii complexe și utile.

Acum ai posibilitatea ca la sectorul dorit, infrastructura dezvoltată și planimetria dorită, să adaugi noului tău spațiu individualitate chiar în momentul în care l-ai ales. La procurarea oricărui imobil prin intermediul PROIMOBIL, beneficiezi de consultanță profesionistă, prețuri speciale, dar ți 1000 € cashback la contractarea serviciilor de reparație la cheie, din partea biroului de arhitectură și design AB+Partners. De asemenea, odată cu viitoare achiziție la PROIMOBIL.MD,  noul proprietar obține o reducere de 500€, acest discount clientul îl poate dărui unui prieten.

Parteneriatul vine ca răspuns la necesitățile pieței și a filosofiei comune a companiilor, care presupune concentrarea forțelor pentru satisfacerea tuturor solicitărilor clienților. Pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le oferă colaborarea celor două companii, nu trebuie decât să alegi împreună cu agentul imobiliar PROIMOBIL spațiul care ți se potrivește ca amplasare și suprafață și să soliciți consultanța designerului de interior sau arhitectului AB+Partners. Acesta îți va prezenta proiectele companiei și te va ajuta să identifici stilul dorit. De asemenea, specialistul te va ajuta să formulezi caietul de sarcini și lista solicitărilor, determinând exact categoriile de servicii de care ai nevoie.

Și asta nu e tot. Procurând un imobil, cu orice destinație, de la PROIMOBIL, beneficiezi de prețuri speciale pentru toate serviciile de AB+Partners. Reducerea de 500 € pe care o obțin clienții de la PROIMOBIL.MD este valabilă pentru orice imobil și poate fi utilizată în timp de un an.

Astfel, obții comod și la pachet avantajos noua imagine a locuinței sau afacerii tale, cu ofertă la cheie!

Читайте также