NOILE NUCLEE URBANE: CENTRE DE INTERES PENTRU VIZITATORI ȘI OPORTUNITĂȚI PENTRU ANTREPRENORI

Tot ce e nou trezește interes. Mixați acest prim efect cu puțină strategie și veți obține o mare de oportunități. Iată de ce, la AB+Partners, fiecare proiect are la bază un studiu de fezabilitate ce elucidează potențialul pe care îl prezintă locația în care urmează a fi construit. Este etapa care, în combinație cu solicitările clientului, dă reperele pentru crearea concept. Cel mai bun exemplu în acest sens a devenit proiectul Toro Center, conceput pentru a anima zona și a oferi oportunități.

Rezidențialul și comercialul interacționează direct

Formula complexului s-a născut din necesitatea garantării comodității locatarilor. Deși se află aproape de centrul orașului, zona din jurul complexului nu este ofertantă pe dimensiunea centrelor comerciale și a altor facilități necesare pentru un lifestyle modern. Misiunea noastră a fost să creăm un întreg ecosistem ce va deservi rezidenții complexului.

Oportunități comerciale

Având 7 blocuri locative ale complexului, dar și restul zonei dezvoltată intens din punct de vedere rezidențial, am concentrat în clădirile comerciale o sumă mare de oportunități. Principalul factor care condiționează acest lucru este absența în preajmă a unui spațiu comercial ce însumează în sine spații de oficii, restaurante, SPA și magazine pentru branduri cu renume.  Am integrat inovații pentru a oferi autenticitate locului și am transformat complexul într-un centru gravitațional social.

Avantaje antreprenoriale

 • Locație – Toro Center este situat pe una dintre cele mai importante artere ale orașului. Acest lucru facilitează accesul în zonă, dar și garantează existența unei infrastructuri urbane avantajoase.
 • Flux mare de vizitatori – complexul se află practic la intersecția a două sectoare din capitală, ceea ce garantează un public larg. Acest lucru este accentuat și de faptul că nu există un spațiu analog în preajmă, iar sectorul Telecentru este dedicat, în mare parte rezidențialului.
 • Infrastructură internă bine pusă la punct – proiectând spațiile, ne-am asigurat că putem garanta funcționalitatea lor. Astfel, partea comercială este asigurată cu:
  — parcare subterană în 2 etaje;
  — ascensoare de aprovizionare de capacitate mare;
  -rețele tehnice prevăzute din start pentru restaurante și cafenele;
 • Estetic inovativ – a duce complexul într-un peisaj al Chișinăului din viitor a fost unul dintre scopurile pe care le-am urmărit în procesul de proiectare. Astfel, am înzestrat clădirile cu caracteristici deosebite:
  — primul acoperiș circulabil cu parc pe terasă;
  — fațadă de sticlă pentru turnul destinat oficiilor, ce vorbește despre clasa înaltă a afacerilor ce-și au acolo sediul;
  — restaurant la ultimul etaj, ce oferă vederi inedite ale Chișinăului;
  — mall luminos și funcțional, cu fațadă ce oferă posibilități multimedia.

Toate componentele transformă Toro Center într-un ecosistem cu interconexiuni multiple cu orașul. Acesta devine un nou punct de interes ce întrunește toate condițiile unui lifestyle modern, dar și dă tonul întregii activități pe care o va găzdui.

Читайте также