NU SUNTEM MAGICIENI, DOAR DESIGNERI CE FAC MAGIE

Te-ai ciocnit vreodată de situația în care interiorul nu te inspiră? Când nu există elemente ce te deranjează, însă totul pare banal și ai nevoie de un refresh? Sunt situații în care interiorul se poate transforma într-un mod uimitor, chiar și cu păstrarea anumitor elemente. Așa a fost și în cazul acestui apartament.

Până la: Adierea melancolică e trecutului

Dacă s-ar fin numărat printre amatorii modernismului, probabil, beneficiarii noștri nu i-ar fi dorit mari schimbări. Cu siguranță, în spatele situației existente stă o poveste. Totuși, elementele lipsite de viață creau un cadru care nu transmitea nicio personalitate sau energie. Era un interior uitat de timp, încărcat cu amintiri nostalgice, dar cu un aspect depășit. Dorința clientului a fost să creăm un interior care îl reprezintă și plasează spațiul în actualitate.

Am intervenit la nivel de finisaje și stilistică. În același timp, am păstrat ce era prețios – parchetul. Din toată această formulă a rezultat un interior cu personalitate și stil.

După: Eleganța unui lifestyle contemporan

Nu am mers în altă extremă, fără a recurge la eclectic sau rococo am dat spațiului un suflu nou. Am optat pentru nuanțe deschise ce mențin calmul și am adăugat ancadramente pentru a adăuga noblețe. Mobilierul cu linii curate și design contemporan, a fost corelat cu plăcile de ceramică ce emană sobrietate și durabilitate.

Lumina ambientală a fost utilizată pentru a evidenția anumite elemente și a crea atmosfera dorită. Accentele de culoare,  corpurile de iluminat ce devin piese decorative, integrarea materialelor durabile – toate îmbinate cu influențe neoclasice moderne adaugă personalitate și căldură spațiului.

Dacă îți dorești o abordare similară pentru spațiul tău, serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos, indiferent de destinația lui.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Читайте также