Modern minimalist apartment design

An: 2019

Suprafață: m2

Locație: București

Branduri: Antonio Lupi, Kährs, Vibia, Eden Design, Foscarini, PORCELANOSA, Rimadesio, Cierre Imbottiti, Roche Bobois, Novamobili, Freifrau, L'Antic Colonial

Concept Design Interior: AB + Partners

Design interior apartament stil minimalist

Fără elemente de decor opulente și lipsit de culori stridente, proiectul Shades of Black este un exemplu de spațiu ergonomic și relaxant în același timp. Concizia liniilor utilizate, severitatea culorilor și amenajarea strategică a corpurilor de iluminat creează un interior spațios și confortabil. Unul dintre elementele cheie a interiorului este jocul de texturi. Deși pare simplu, spațiul capătă un aer nobil datorită structurii calde pe care o oferă lemnul, dar și pieselor de mobilier tapițate cu nubuc și piele.

Acest proiect este unul inspirat de influența psihologică a culorii negru. Obiectivele acestui design de interior au fost crearea unei percepții senzoriale și exteriorizarea unei personalități puternice. Proiectul architectural Shades of Black a fost creat pentru un design interior al unui apartament modern. Alegerea nuanței nu este accidentală, culoarea negru este asociată cu puterea opresivă, întunericul și necunoscutul. În arhitectură se folosește cu scopul de a crea un spațiu retras, profund personal și pentru un design al unui apartament modern.

Combinația elegantă cu verdele crud al plantelor și unele accesorii albe sporesc farmecul acestui design de interior. Negrul predomină și în design — ul interior pentru baie. Perfecțiunea detaliilor, sentimentul de sobrietate și eleganță sunt la ele acasă. Designul interior pentru dormitor păstrează aceleași nuanțe. Deosebit în materie de design interior în Moldova este spațiul deschis de la terasă. Acesta include o zonă de relaxare, un perete verde natural și un jacuzzi somptuos. Scaunele albe și candelabrele adaugă prospețime și rafinament în acest spațiu.

We create great design projects

Запросите индивидуальное предложение для вашего проекта

+ Свяжитесь с нами
Отзывы Клиентов