3 LUCRURI PE CARE SĂ NU ECONOMISEȘTI ÎN DESIGNUL INTERIOR

Crezi că e vorba despre o canapea? Sau despre scaune? Poate trebuie să scoți din cont orice sumă pentru corpurile de iluminat? E adevărat că aceste detalii nu sunt lipsite de importanță, fiind cele care garantează comoditatea. Totuși, așa cum repetăm deseori, designul interior nu înseamnă doar estetic, ci și funcționalitate și durabilitate. Iată de ce, nu mobilierul și decorul sunt în prim planul acestui proces. Atunci când amenajezi spațiul, nu ar trebui să economisești pe elemente a căror modificare sau schimbare este dificilă. Așadar, îți recomandăm să acorzi o atenție sporită următoarelor detalii:

Calitatea finisajelor

 Este important să investești în materiale de construcție de calitate pentru a te asigura că lucrările vor fi durabile și vor rezista în timp. Aici nu trebuie să economisești nici la un capitol. Fie că vorbim despre vopsea, parchet sau a alte materiale de bază. Acestea trebuie să fie rezistente la factorii externi, pentru a nu se deteriora repede. Schimbarea lor poate fi complicată și costisitoare.

Instalațiile electrice și sanitare

Este important să investești într-o instalație electrică și sanitară de calitate pentru a evita problemele ulterioare. O instalație electrică sau sanitară slabă poate duce la defecțiuni, întreruperi frecvente și chiar la accidente grave. Iar aceste accidente ar putea aduce după sine o nouă rundă de reparații.

Lucrările de izolare și termoizolare

O izolare de calitate poate ajuta la reducerea facturilor la energie electrică și la creșterea eficienței energetice a casei tale. Nu economisi la materialul de izolare și nu neglija termoizolarea pentru a evita pierderea de energie și creșterea costurilor cu încălzirea sau răcirea casei. Lucru ce devine din ce în ce mai actual odată cu politicile de luptă împotriva schimbărilor climaterice și a încălzirii globale.

Un designer de interior are grijă de aceste aspecte la etapa de proiectare. În planul tehnic pe care îl primești, ai toate detaliile necesare pentru executarea proiectului. Mai multe despre ce include acesta, poți citi în acest material al nostru.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de aceste griji. Dacă vrei să obții un proiecte ce ține cont de toate rigorile contactează-ne.

Related Posts