Night

ADAUGĂ SPECTACOL! DESIGNUL DE RESTAURANT CE TREZEȘTE EMOȚII

Dincolo de preferințele gastronomice, în ultima perioadă, restaurantele sunt menite să satisfacă o altă necesitate umană – cea emoțională. Ținând cont de acest fapt, un proiect de design interior de restaurant trebuie să spună o poveste. Conceptul amenajării trebuie să fie corelat cu publicul țintă. Atmosfera spațiului e menită să transmită vizitatorilor o stare pe care aceștia și-o doresc. Astfel, interiorul iese din limita unui simplu spațiu și devine un factor cu pondere substanțială.

Pe lângă liniile calme și mobilierul confortabil, e nevoie de elemente memorabile, e nevoie de spectacol! În funcție de spațiul pe care îl ai, există câteva modalități prin care poți face acest lucru.

Există câteva trucuri care te vor ajuta să creezi o atmosferă plăcută, despre ele am vorbit aici. Însă despre ce te va ajuta să dai dramatism îți spunem mai jos.  

ILUMINAT SCENOGRAFIC

În virtutea destinației sale, restaurantul nu presupune neapărat un flux abil de lumină naturală. În acest caz, confortul este garantat de configurația iluminatului artificial. O ilustrare elocventă a acestui lucru este proiectul MELI. Aici nu aveam geamuri generoase, iar acest lucru ne-a făcut să punem accent pe texturi și intimitate. Pentru a completa atmosfera am prevăzut trei tipuri de iluminat: funcțional, decorativ și de accent. Astfel, corpurile de iluminat și schemele de amplasare a lor a devenit elementul de spectacol al interiorului. În acest sens, iluminatul perimetral ce subliniază unele elemente se aliniază elementelor masive și luxoase. În final obținem un spațiu intim, ce oferă comoditate cu accente

VALORIFICAREA LUMINII NATURALE

Spațiile în care lumina naturală pătrunde în abundență sunt ofertante din punct de vedere al designului interior. Ele îți permit să abordezi proiectul în orice direcție îți dorești. Chiar și așa, ambianța luminoasă trebuie valorificată. În cazul proiectului STUNNING RESTAURANT INTERIOR DESIGN , am susținut geamurile panoramice printr-o atmosferă efemeră. Inspirate cromatic din nuanțele naturii, interiorul este o combinație de plăci ceramice cu joc în culori deschise și mobilier ce împrumută din verdele calm al plantelor ce acompaniază spațiul. Laitmotivul interiorului, care unește toate elemente cu o alură unică este auriul. Acesta este prezent în corpurile de iluminat, finisajul de pe pereți, dar și în piesele de mobilier. Totul în ansamblu creează un anturaj distins, demn de a crea amintiri și senzații irepetabile.

ELEMENTE NATURALE DIN ABUNDENȚĂ

Luxul a luat alte forme. Acum, mai impresionante decât mobilierul cu linii clasice și masive devin elementele naturale introduse în conceptele interioarelor. De exemplu, proiectul TAU s-a concentrat anume pe aceste detalii. Am inundat cu naturalețe interiorul. Și aici vorbim nu doar despre plantele integrate în concept, ci și de gama cromatică și materiale precum pielea și lemnul care se regăsesc în mobilier. Corpurile de iluminat ce au aspectul brut al pietrelor.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Related Posts