Alexandrin Buraga, fondatorul AB+Partners, a devenit ambasador al designului made in Moldova la TDD

Dedicat designului nautic, celui de interior și exterior, dar și lifestyle, Tigullio Design District este evenimentul ce vine să marcheze un nou punct pe harta evenimentelor ce celebrează frumosul. Prima ediție a acestuia se va desfășura în primăvara anului 2022, iar țara noastră va fi reprezentată de Alexandrin Buraga, fondator al biroului de arhitectură și design AB+Partners, dar și al festivalului industriilor creative – Moldova Design Week.

TDD își propune să devină un loc în care profesioniștii și pasionații de design pot discuta, împărtăși, dialoga și aprofunda în perspectiva creșterii culturale și a schimbului de viziuni pentru noi forme de colaborare, rețea creativă și afaceri.

Prima ediție a evenimentului este dezvoltată în jurul temei „Ce este designul?”. Specialiști din Italia, dar și invitați internaționali vor vorbi publicului despre viziunea pe care o au asupra acestui domeniu. În interviurile și materialele prezentate, aceștia își vor prezenta propria experiență și ideile inovative pe care le au.

Un eveniment plin de farmec, ce devine o platformă pentru a vă face cunoscut și a cunoaște alți specialiști, pentru a lega lumea designerilor tineri de cea a celor mai experimentați, pentru a susține noi viziuni și noi perspective de dezvoltare pentru lumea designului.

Urmăriți-ne pentru a a afla mereu primii detaliile evenimentului.

Pentru mai multe detalii accesați www.tigulliodesigndistrict.com .

Related Posts