ARHITECTURĂ + DESIGN INTERIOR: 3 AVANTAJE ALE PROIECTĂRII COMPLETE

Să fim sinceri, când vorbim despre spațiu, nu îl analizăm ca fiind două componente diferite. Percepem camera drept suma pereților și amenajării. Iată de ce este important ca acestea să fie corelate. Arhitectura pătrunde de la exterior în interior, iar designul interior vine ca o continuare logică a formelor. Efectul unei omogenizări a stilului și filozofiei proiectului este mult mai simplu de obținut în momentul în care semnătura pusă sub ambele componente este aceeași.

Iată 3 motive din care trebuie să optezi pentru ca proiectul de arhitectură și cel de design interior să fie realizate de același birou:

Coerență

De cele mai multe ori, echipa se construiește în baza unor viziuni comune. Astfel, având un singur birou care se ocupă de ambele proiecte, vei asigura o mai mare coerență între proiectul de arhitectură și cel de design interior. Designerii vor putea să lucreze în strânsă colaborare cu arhitecții pentru a crea un design integrat și armonios. Acest lucru va facilita comunicarea și va ajuta la evitarea eventualelor confuzii sau neînțelegeri între diferitele echipe implicate.

Eficiență

Lucrând cu un singur birou, vei economisi timp și energie, deoarece nu va fi nevoie să gestionezi mai multe contracte sau să coordonezi activitățile mai multor echipe. În acest mod, sarcinile vor fi preluate deja în cunoștință de cauză. Designerul care va lucra la interior, fiind în contact direct cu arhitectul, percepe mai ușor punctele forte ale arhitecturii, simplificând astfel substanțial procesul. Mai mult de atât, un birou care se ocupă atât de arhitectură, cât și de design interior, în cele mai dese cazuri, poate oferi reduceri de preț pentru serviciile lor complete, ceea ce poate fi mai convenabil decât să lucrezi cu mai multe echipe separate.

Experiența

Un birou care se ocupă de ambele aspecte ale proiectului va avea o perspectivă mai amplă asupra proiectului. Specialiștii vor fi capabili să ia în considerare atât aspecte funcționale, cât și estetice, pentru a obține un proiect final de calitate superioară. Proiectarea completă, vine la pachet cu confruntarea experiențelor din două direcții ale aceluiași domeniu. În acest mod se identifică intersecțiile ce merită valorificate.

Noi știm cum să creăm proiecte impresionante, indiferent că e vorba despre clădiri individuale sau spații disponibile publicului larg.

Răsfoiește portofoliul nostru pentru a te convinge de acest lucru.

Suntem siguri că vom găsi soluții și pentru proiectul tău, contactează-ne!

Related Posts