Carla’s Dreams (dar și alții) și-au filmat videclipurile în interiorul proiectat de noi (VIDEO)

Despre cum designul interior influențează comportamentul clienților, v-am povestit în alt material. Influența amenajărilor merge și mai departe. Detaliile bine puse la punct îți pot scoate interiorul în evidență și îl pot face vedetă. Și ce ar putea mai bine vorbi despre reușita unui proiect, dacă nu dorința publicului de a se afla acolo? Corect – dorința de a-l scoate pe sticlă.

Așa s-a întâmplat cu interiorul FLO. Nuanțele nobile ale interiorului, detaliile clasice îmbie și alintă nu doar privirile cumpărătorilor, ci și pe cele ale scenariștilor și regizorilor. Acest lucru a făcut ca interiorul showroom-ului să apară în spoturi publicitare și clipuri muzicale ale artiștilor autohtoni.

Flo a devenit gazda filmărilor pentru spotul Moldova Agroindbank, într-un spot a cărui sensibilitate este completată armonios de interiorul intim al showroom-ului.

Aceeași intimitate a fost necesară și în cazul Colindului “Minune de Crăciun !” pe care l-au înregistrat interpreții Tatiana Martin și Aurel Chirtoacă. Și știți ce s-a întâmplat? Au ales din nou FLO.

Șirul nu se sfârșește aici. Ademeniți de interior au fost și cei de la Carla’s Dreams. Pentru piesa pe care au lansat-o în colaborare cu EMAA – N-aud, au ales să fac filmările în, deja cunoscutul, showroom.

Anturajul nobil a devenit mediul oportun de promovare și pentru două vinării autohtone: Purcari și Apriori.

Dacă îți dorești și tu un interior vedetă, cred că nu îți mai pui întrebări în legătură cu cine ar putea să ți-l proiecteze – contactează-ne!

Related Posts