Comoditatea vine la pachet. Proiect de arhitectură și cel de design interior, corelate perfect!

Esteticul este despre stil, iar un proiect de design interior se manifestă mereu printr-o unificare a acestuia. Astfel, obținem o armonie vizuală a spațiului. Datorită ei, întregul spațiul se contopește cu personalitatea beneficiarilor. Se transmite un impuls la nivel senzitiv, care îi fac să se simtă, într-un mod foarte natural, comod.

Omogenizarea stilistică devine un factor ce elimină o serie de discordanțe ce ar putea cauza disconfort la nivel estetic și psihologic. Cea mai simplă cale de a atinge acest obiectiv, ar fi corelarea interiorului și a exteriorului. Așa cum am procedat în cazul proiectului Midtown Residence, în care am creat o tranziție ușoară între liniile simple contemporane ale fațadei și interiorul minimalist cu influențe eco.

Am corelat proiectul de arhitectură de exterior și proiectul de design interior din punct de vedere cromatic și cel al texturilor, astfel încât să oferim un concept integru. Pentru a obține acest lucru, am utilizat o serie de elemente comune.

Din punct de vedere stilistic, am mizat în ambele cazuri pe concizia liniilor. Simplitatea acestora este observată atât în fațada contemporană, cât și în minimalismul interior. Din lista elementelor comune face parte și lemnul. Acesta e prezent atât ca finisaj, cât și ca element decorativ, ce ia forma unor lamele, menite să ofere verticalitate spațiului.

Din punct de vedere cromatic, am creat o idilă perfectă. Albul și antracitul au devenit principalele culori utilizate. Albul domină spațiul, iar antracitul ia locul accentului, care subliniază subtilitatea spațiului.  

Related Posts