DESIGN MYTHBUSTERS: NICIUN MISTER, DOAR ARGUMENTE!

Pentru că este un domeniu atât de vast, cu atât de multe informații, evident, de-a lungul timpului s-au creat preconcepții în legătură cu designul interior și, bineînțeles, au apărut zeci de mituri. Mituri cărora li s-a dedicat o seară întreagă la evenimentul Design MythBusters. Evident, noi nu am putut absenta și prezența ne-a fost garantată de cei care își pun semnătura pe proiectele AB+Partners: fondatorul companiei, Alexandrin Buraga, și CEO, Marco Ballerini. Alături de ei, au combătut mituri în design mentorii Școlii de Design, dar și partenerii evenimentului.

Curioși să aflați despre ce am vorbit?

Ei bine, temele au fost diferite, iar concluziile valoroase. Alexandrin Buraga a abordat “Mitul designer-ului nemuritor”. Contrar așteptărilor, acesta s-a dovedit a fi nu doar un mit, or toți creatorii tind să lase moșteniri ce amintesc de ei. Marco Ballerini, în schimb, ne-a demonstrat că Designul NU este doar pentru elite. Publicul a avut parte de câteva tips&tricks de la Marina Gondiu, care a povestit cum putem cu ușurință să ne abatem de la”Mitul Actualității Trendului”. Andrei Lungu a povestit de ce “Inteligența artificială va înlocui designerii”, dar nu în viitorul apropiat. Iar Valeria Scheraș a combătut “Miturile SMM-ului de design”.

Sesiunea de Întrebări – Răspunsuri, networking-ul și buna dispoziție au fot, ca de obicei, prezente. Dacă cumva credeți că ați scăpat un eveniment fain, să știți că aveți dreptate. Noi avem dovezi video, dă play!

Related Posts