LINIILE SIMPLE ȘI CULORILE NEUTRE NU SUNT PLICTISITOARE: FARMECUL CONTEMPORANULUI

Sunt ani buni de când liniile succinte și nuanțele calme ocupă loc în topul preferințelor clienților noștri. Deși oferă calm și relaxare, aceste elemente tind să meargă în extrema plictiselii, iar interiorul să fie unul fără personalitate. Iată de ce fiecare solicitare de acest tip devine pentru noi o provocare. Tindem ca fiecare proiect de design interior să fie individual, chiar dacă la  baza lui se află cerințe similare cu ale celui precedent. Din experiența noastră am sustras câteva trucuri ce ne ajută să reinventăm formula pentru a obține același rezultat – un client îndrăgostit de spațiul său.

Texturi variate:

Calmul culorilor și simplitatea liniilor ne oferă marele avantaj al jocului de texturi. Acestea adaugă dinamism în interiorul contemporan. Fie că optezi pentru textura caldă a lemnului, pe care o combini cu cea a plăcilor ceramice sau pe brutalitatea pietrei și noblețea metalului, relieful diferit și geometria originală pot aduce o notă plină de viață în încăpere.

Elemente artistice:

Tablourile și sculpturile sunt o metodă flexibilă de a adăuga personalitate și stil interiorului tău. Pe lângă expresia personalității, acestea pot constitui elementul de extravaganță al spațiului. Integrarea obiectelor de artă oferă și avantajul modificării atmosferei interiorului prin simpla sa înlocuire. Tot ele ne permit să facem update interiorului când simțim că nu mai este actual.

Plante și elemente naturale:

Plantele  de interior pentru a aduce un strop de natură în spațiul contemporan. Plantele nu numai că aduc prospețime, ci și contribuie la o atmosferă relaxantă și reconfortantă. Mai ales că integrarea lor poate avea loc atât subtil, cât și ca element central al unui spațiu.

Iluminat inovator:

Iluminatul tradițional acum e tot mai mult înlocuit cu soluții inovatoare, cum ar fi becuri inteligente, bandă LED sau iluminat ambiental. Iluminarea potrivită poate schimba cu totul atmosfera unui spațiu, creând o experiență diferită în fiecare moment al zilei. Totodată, corpurile de iluminat pot deveni și ele decor expresiv.

Pentru a evita plictiseala într-un interior contemporan e necesar să fii creativ și să experimentezi cu elemente neconvenționale. Astfel, poți transforma spațiul tău într-un loc plin de vitalitate și farmec.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Related Posts