LOBBY – CUCEREȘTE CLIENTUL DE LA PRIMA VEDERE!

Să recunoaștem: prima impresie contează. Iar în cazul designului interior, aceasta este creată de lobby. Iată de ce amenajarea acestei zone este atât de importantă. Indiferent de destinația construcției, spațiul care întâmpină vizitatorii trebuie să vorbească despre poziționarea pe piață a celor care își desfășoară acolo activitatea, dar și și să exprime o atmosferă generală. Este motivul pentru care abordăm diferit fiecare proiect de acest tip. Dacă recepția este un element obligatoriu în orice configurație, există variabile ce oferă un plus de comoditate și funcționalitate interiorului.

Conexiune cu spațiile comerciale

În cazul în zona de lobby este însoțită de spații comerciale, un element indispensabil devin spațiile de odihnă. Exact aceste elemente le-am integrat și noi. Amplasând pe mijloc recepția, am creat locuri de așteptare și relaxare pe perimetru. Datorită spațiului generos, am proiectat 4 canapele mari cu șezut pe întregul perimetru, mărind astfel funcționalitatea lor. În același timp, am garantat suficient spațiu pentru circulare între toate elemente integrate în interior.

Zonă de socializare

Centrele de business creează, deseori, micro-comunități. În aceste condiții o zonă în care actorii să se intersecteze și să interacționeze este un plus. De exemplu, un asemenea proiect poate include pe lângă recepție, o cafenea. Corelate stilistic, aceste două zone pot fi combinate într-un spațiu comun, subliniind funcționalitatea și esteticul interiorului. Prezența a două destinații diferite în aceeași amenajare oferă și avantajul jocului stilistic. Astfel, putem evita monotonia și crea puncte de accent.

Ilustrare a expresivității

Nu în ultimul rând, zona de lobby este un spațiu în care putem crea spectacol. În proiectul Hotel Park View exact asta am urmărit. Principala miză a fost transmiterea autenticității țării prin intermediul unui design modern. Pentru a atinge acest scop, ne-am inspirat din opera lui Brâncuși, integrând subtil în spațiu o multitudine de simboluri și motive.

Tonul întregului spațiu este dat chiar în zona de recepție, acolo unde am proiectat o sculptură stilizată după renumita „Coloana Infinitului”. În tandem cu aceasta, în aceeași zonă, e prevăzută și o lustră masivă. Un alt element al autenticității a devenit vinoteca din lobby, menită să sublinieze profilul vinicol al țării.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Related Posts