MAKE IT CLASSY: DESIGN INTERIOR DE BIROU

Spațiul interior comunică. El va povesti fără absolut niciun cuvânt despre imaginea dumneavoastră pe piață. Este evident faptul că unui notar sau unui avocat, de exemplu, nu îi sunt necesare ustensile speciale, iar o masă, câteva spații de depozitare și un calculator îi sunt suficiente pentru a-și desfășura activitatea. Totuși, dincolo de acțiunile elementare, este necesar să transmitem clienților o primă impresie de profesionalism și siguranță chiar din primele momente. Este cazul în care prima impresie contează. Și aici designul interior este factorul decisiv.

Pe cât de complex este procesul de amenajare de birouri, pe atât de clare sunt cele câteva detalii ce necesită atenție sporită.

Cromatică

Nuanțe neutre și note de căldură. Și mizăm pe aceste 2 componente din motive evidente. Neutralitatea susține linia business și sugerează crearea și dezvoltarea unor relații formale. Pe de altă parte, este evitată posibilitatea de a irita vizitatorii prin stridență, astfel facilitând interacțiunea cu ei. Totuși, pentru a stimula confortul psihologic, am introdus note de căldură.

Materiale

Interioarele de clasă emană notorietate și noblețe. În același timp, traficul intens ce are loc în birouri presupune eliminarea din start a elementelor neoclasice și identificarea altor metode a oferi această atmosferă spațiului. Materialele sunt cea mai sigură și funcțională dintre ele. Astfel pentru proiectul unui Birou notarial am ales placaj ce redă textura nobilă a lemnului. În cazul Casei de Avocatură Digore am integrat noblețea prin intermediul plăcilor ceramice de format mare.

Spații cheie

Recepția este cea care creează prima impresie. Anume aici concentrăm cele două componente despre care am discutat mai sus. Ținem cont ca liniile să fie aranjate cu acuratețe, spațiul să nu emane simplitate seacă, dar nici să nu fie încadrat în opulență.

Sala de ședințe va vorbi nu doar despre cât de mult succes are afacerea ta, ci și despre nivelul de respect pe care îl manifești față de partenerii tăi. Iată de ce mereu optăm pentru finisaje și mobilier de calitate și, neapărat, continuăm linia stilistică generală și în acest spațiu.

Cabinetul administrativ reprezintă cartea de vizită a directorului, deci e un spațiu plin de personalitate. El trebuie să denote profesionalism și comoditate. Aici elementele sunt personalizate la maxim pentru a crea atmosfera perfectă pentru activitate.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Related Posts