PROIECTE INTERNAȚIONALE: CUM LUCRĂM CU CLIENȚII LA DISTANȚĂ

Am proiectat mii de metri pătrați peste hotare. Tranziția pe piața externă a fost pentru noi un scop ce a apărut natural în momentul dezvoltării. Pentru a garanta un rezultat ce ar satisface a fost necesar să ajustăm procedura de lucru unor condiții noi. Datorită dezvoltării tehnologice, acest lucru a fost simplu de făcut.

Am introdus noi canale de comunicare, dar și am redistribuit  responsabilitățile, fiind necesară o implicare mai mare a clientului. Dacă vă doriți un proiect semnat de AB+Partners, dar nu sunteți în țară, iată formula de colaborare care vă va oferi proiectul la care visați.

 1 Noi canale de comunicarea eficientă

Pentru a înțelege cerințele și preferințele clientului e necesar comunicarea directă. Am înlocuit meetingurile offline cu cele online și astfel facem cunoștință și aflăm toate detaliile despre proiect. De asemenea, din formulă nu lipsesc comunicarea prin intermediul e-mail-lui și telefonului. Absolut totul: de la idee la conceptul aprobat, este discutat prin intermediul acestor canale.  

 2 Documentarea în colaborare cu clientul

Pentru a afla detalii de la distanță e nevoie complicitate absolută. Lipsa fizică la fața locului, pun măsurătorile pe ordinea de zi a beneficiarului. Acestea pot fi sustrase din documentația existentă a proiectului. La fel de aici poate fi obținută și planimetria spațiului. Ca să fie lară situația de facto, beneficiarul ar trebui să furnizeze și fotografii ale acestuia. În caz contrar, puteți angaja un fotograf sau puteți solicita beneficiarului să angajeze unul pentru a obține fotografiile.

Coordonarea lucrărilor și supraveghere de autor

În cazul proiectelor locale cu execuție la cheie, când beneficiarul nu e în țară, supravegherea de autor garantează execuția impecabilă a lucrărilor. Așa a fost în cazul proiectului Blue accents apartment. În timpul lucrărilor, am coordonat cu atenție procesul și am comunicati frecvent cu beneficiarul. Fotografiile sau videoclipurile cu progresul proiectului transmise clientului ne ajută să ne asigurăm că acesta este mulțumit de rezultat.

În general, este importantă comunicarea cu beneficiarul pe tot parcursul procesului și flexibilitatea în privința nevoilor și preferințelor acestuia. Folosim mijloacele de comunicare adecvate și ne asigurăm că toate detaliile sunt clare înainte de a începe lucrul la proiect.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos, indiferent de destinația lui.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Related Posts