Proiectul KIKU Steak & Wine, premiat la nivel internațional

După ce a cucerit publicul de la Chișinău, proiectul restaurantului KIKU, pe care l-am finalizat la finalul anului trecut, și-a căpătat și recunoașterea le nivel internațional. De curând, designul interior al restaurantului KIKU Steak & Wine a devenit câștigător la categoria Ospitalitate a Concursului Internațional de Design Interior BIG SEE 2021, fiind nominalizat și la Grand Prix.

KIKU Steak & Wine este primul proiect de tip restaurant realizat pe baza principiului DESIGN | BUILD | FURNISH. A fost o experiență cu adevărat complexă, iar rezultatul a reușit să fascineze.

Atmosferă intimă, simplitate elegantă și subtilitate – trei componente indispensabile ale unui restaurant. Pentru proiectul restaurantului KIKU am ales să creăm un interior loft elegant. Cărămida dezgolită, betonul brut și lemnul au fost înnobilate prin iluminat scenografic și textile fine. Pentru a oferi efemeritate spațiului am încadrat balustrade din sticlă.

Am exclus absolut detaliile opulente pentru a oferi spațiului liniștea și confortul necesar. Pentru a completa atmosfera, am integrat armonios plante vii, dar și un panou decorativ din lemn și corpuri iluminat masive custom made.

Este cea de-a doua experiență a biroului AB+Partners în calitate de câștigător al concursului BIG SEE. Prima dată, premiul a fost oferit pentru designul interior al showroom-ului Flo – The House of Fashion.

Vezi întreg proiectul aici.

Vezi cum ai fost colaborarea cu Petru Chicu aici.

Related Posts