SOOOO TASTY… MASTERCLASS

O farfurie frumoasă e bine. O farfurie frumoasă, într-un interior făcut ca la carte – e un succes! Și pentru că știm cum se aplică această formula, am împărtășit-o cu voi la Masterclass-ul Sooo Tasty… Fondatorul AB+Partners, Alexandrin Buraga, a povestit despre proiectarea restaurantelor.

Peste 150 de designeri, profesioniști din domeniul restaurantelor și pasionați de amenajări interioare au aflat despre care sunt principalele reguli utilizate în proiectul de design interior al unui restaurant. Cu accent pe tendințele actuale și soluțiile inovatoare, prezentarea a abordat diverse aspecte ale designului de restaurante, inclusiv concepte de amenajare spațială, selecția materialelor, combinații cromatice, mobilierul potrivit și strategii de iluminat.

Într-o atmosferă informală și inspirațională, tânărul arhitect a prezentat exemple practice și studii de caz relevante au evidențiat importanța integrării unui concept unic și a unui stil coerent în designul unui restaurant.

Speakerul a dezvălui zeci de trucuri, de la cele cu iluminatul cald și ambiental până la mobilierul sofisticat și elementele artistice.  totul a fost orchestrat cu grijă pentru a crea o experiență vizuală plăcută și memorabilă. Masterclass-ul  a reprezentat o oportunitate unică de a descoperi tendințele și inovațiile dintr-un domeniu în continuă evoluție.

Unul dintre punctele de atracție ale masterclass-ului a fost sesiunea interactivă de întrebări și răspunsuri, în care participanții au avut ocazia să împărtășească idei, să obțină sfaturi personalizate și să primească feedback de la expertul în design.

La finalul evenimentului, participanții au plecat acasă inspirați și cu noi cunoștințe pe care le pot aplica în proiectele lor viitoare. Vezi în galerie cum a fost la eveniment!

Related Posts