SPA DESIGN: TEXTURI ȘI CULORI CE TREZESC SENZAȚII

Ne așteptăm, pe bună dreptate, să găsim aici o atmosferă relaxantă, în care ne reîncărcăm bateriile. Spațiile SPA reprezintă un refugiu din cotidian. Pentru a obține această senzație e necesar ca procedurile să fie acompaniate de un interior corelat cu experiențele pe care le caută clienții. În acest sens, alegerea materialelor este un aspect crucial care influențează atât experiența vizuală, cât și cea tactilă a vizitatorilor.

Impactul Asupra Experienței Vizuale

Materialele alese pentru designul interior influențează în mod direct experiența vizuală. Culorile naturale, precum nuanțele de verde sau albastru, contribuie la o atmosferă calmantă și spații plăcute din punct de vedere vizual. Combinația dintre piatră și lemn poate crea contraste interesante și un joc armonios de lumini și umbre. În cazul VIVI SPA , pentru a crea o experiență vizuală plină de naturalețe, am integrat terarii cu vegetație luxuriantă, mobilier din lemn și tapițerie din piele. Elementul central este recepția ce imită roca și dă nota de putere spațiului. Basorelieful din zona ascensoarelor este un alt element de accent ce ilustrează ce susține ideea naturaleței.

Impactul Asupra Experienței Tactile

Atunci când vizitatorii ating și simt materialele, aceștia experimentează un nivel ridicar de conexiune și relaxare. Textura rece a pietrei, căldura lemnului și tapițeriile creează un echilibru perfect între senzații, oferind o experiență SPA completă și memorabilă. La VIVI SPA am integrat câteva texturi ce scot spațiul din anonimat.

  • Piatra: Eleganță și Stabilitate

Piatra naturală adaugă o notă de eleganță și stabilitate spațiului. Textura netedă și rece a plăcilor de gresie  sub picioare oferă o senzație plăcută și răcoritoare. Integrată în pereți sau podele, piatra creează o atmosferă de lux și autenticitate.

  • Lemnul: Căldură Naturală

Lemnul aduce o căldură naturală și un farmec organic în SPA. Textura sa naturală, de la fin la rugos, contribuie la crearea unei senzații de apropiere față de natură. Zonele de relaxare, precum saunele sau zonele de lounge, beneficiază de căldura și confortul aduse de lemn.

Alegerea atentă a materialelor în SPA design nu doar îmbunătățește estetica, ci și contribuie la crearea unei atmosfere care să stimuleze toate simțurile, oferind o escapadă spațială unică și rejuvenantă.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos, indiferent de destinația lui.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Related Posts