TORO CENTER, DESPRE ARHITECTURĂ LA MODUL CONTEMPORAN

Am încercat să sintetizăm 5 ani de experiențe într-un master class și am reușit! Pe 2 decembrie, fondatorul AB+Partners, Alexandrin Buraga a vorbit despre cum a luat naștere ideea conceptului, dar și despre importanța profesională și personală a proiectului.  
Complexul Toro Center nu este doar încă o aglomerație de clădiri. Proiectul îmbină în sine caracteristici ascunse de ochiul utilizatorilor. Detalii ce le garantează confortul celor care experimentează acest spațiu și care au fost gândite minuțios. Anume aceste detalii au stat la baza prezentării proiectului.

Despre noul nucleu urban, unui public larg

Peste 100 de participanți, toți pasionați de arhitectură, au aflat despre cum poți transforma o zonă întreagă prin intermediul unui proiect. Alexandrin Buraga a specificat că, prin intermediul conceput Toro Center am reabilitat zona printr-un proiect cu o nouă viziune. Proiectul trasează linii de comunicare între loc și oraș, stabilește o legătură între local și contextul urban  și devine un nucleu urban în generarea oportunităților. Datorită multifuncționalității și hibridității, complexul oferă utilizatorilor oportunitatea de a experimenta altfel acest spațiu, printr-o formulă mai confortabilă.

Networking și oportunități

Informațiile noi au generat discuții, la care au participat toți cei prezenți la eveniment. Sesiunea „Întrebări – Răspunsuri” a ținut în priză publicul 45 de minute, timp în case s-a discutat despre arhitectura contemporană și modul în care ne influențează viitorul. Spre finalul evenimentului am aflat cine sunt specialiștii care se vor bucura de un Business Meeting cu Alexandrin Buraga, dar și cine e norocosul care va face un stagiu în departamentul de arhitectură al companie AB+Partners.

Vedeți emoțiile ce au dominat atmosfera în galeria de mai jos.

Related Posts