3 DETALII DE INTERIOR CARE ÎȚI POT CREȘTE VÂNZĂRILE

Te-ai întrebat vreodată de ce unele magazine cu aceleași produse pot avea nivel diferit de vânzări? Sau poate te întrebi ce mai poți face pentru ca showroom-ul tău să aibă mai mulți clienți? Evident, sunt mulți factori care influențează decizia de cumpărare, noi însă îți vom povesti cum poți simplu și eficient să manipulezi cu dorința publicului. Ca în oricare altă afacere, în domeniul vânzărilor de produse, detaliile sunt cele care contează. Nu în zadar, chiar și cele mai de renume branduri, a căror reputație vorbește de la sine, nu renunță  la a-și amenaja spațiile meticulos. Iată 3 detalii în designul interior de care trebuie să ții cont pentru a ridica valoarea produsului tău.

Vitrinele

Ai grijă cum îți expui produsele. Vitrinele sunt cea mai simplă metodă pentru a ademeni client, dar și pentru a-l face să stea mai mult în showroom-ul tău. Așadar, amplasează vitrina principală cât mai vizibil și transform-o în spectacol, dar nu le ignora pe celelalte. De exemplu, în cazul showroom-ului Street&Sport, destinat vestimentației și încălțămintei sportive, am valorificat interiorul pe deplin, transformând până și pereții în spațiu expozițional. Și pentru că scopul nostru principal este să stimulăm clientul să cutreiere întreg showroom-ul, pe mijlocul magazinului am instalat o zonă de măsurare a încălțămintei sau relaxare pe care trebuie să o înconjori. Astfel, involuntar faci o tură. Încă un lucru important de care să ții cont la acest capitol este să nu aglomerezi spațiul de expunere. Astfel îi dai clientului posibilitatea de a vizualiza produsul facil.

Lumina

Pune-ți showroom-ul într-o lumină bună, la propriu. Lumina te ajută să scoți în valoare calitățile produselor. Așa că ai grijă ca anume pe ele să fie accentul. Dacă ai un magazin de articole vestimentare, lumina generală din abundență te va ajuta să le valorifici. Ce faci, însă, dacă ei produse de dimensiuni mici, cum ar fi bijuteriile? Pentru proiectul Jewerly Store am ales să creăm o atmosferă generală mai intimă și să punem în valoare bijuteriile prin a ilumina vitrinele de sticlă. Astfel le-am subliniat strălucirea.

Cromatica

Ne place să ne jucăm cu culorile, însă când e vorba despre un showroom trebuie să fim atenți la nuanțe. În aceste cazuri, niciun detaliu nu trebuie să eclipseze produsul, niciun accent nu trebuie să fie mai strălucitor, însă, în același timp, contextul trebuie să fie armonios. În cazul proiectului Sabina Stepanova Jewerly Store am optat pentru nuanțe pastelate, calde. Astfel, am susținut noblețea bijuteriilor, fără să le știrbim din valoare sau să furăm din atenție.

Pentru alte trucuri, accesează acest material.

Pentru design interior de calitate, contactează-ne!

Related Posts