LIVINGUL CE IMPRESIONEAZĂ

Zona de zi este spațiul prin care comunici oaspeților tăi despre stilul tău de viață, temperamentul și viziunea ta despre confort. Este o primă ocazie să povestești despre tine, dar și să impresionezi. Indiferent de suprafața pe care o ai, mereu există soluții care dau amenajării livingului stil și individualitate. De-a lungul activității noastre am creat amenajări în diverse stilistici și configurații. La baza armoniei acestora stă echilibrul între detalii și nuanțe. Vezi mai jos o selecție din proiectele noastre de unde poți extrage idei pentru locuința ta.

PINTEREST APARTMENT

Deși suprafața nu prezintă o grandoare deosebită, am reușit să proiectăm o zonă de zi luminoasă, bine gândită și elegantă. 

AMERICAN VILLA INTERIOR DESIGN

Aici avem o situație opusă. Datorită golulului din zona de zi. Datorită lui, spațiului a căpătat o generozitate care merge mână în mână cu flexibilitatea stilistică. Am optat pentru un minimalism contemporan pe care l-am mixat cu note neoclasice și accente de lux

HISTORY AND CONTEMPORARY: AUTHENTIC DESIGN

Acest proiect de design interior este ilustrarea unei fuziuni de timpuri. Acest lucru se datorează integrării stilului și mobilierului contemporan într-o vilă istorică. 

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de aceste griji. Dacă vrei să obții un proiect ce ține cont de toate rigorile contactează-ne.

Related Posts