Villa in Geneva

biblioteca

Printr-o planificare deosebită, designerii noștri satisfac cerințele clienților în cele mai mici detalii. Un design interior modern și decorațiunile interioare pentru o vilă diferă mult de un design interior pentru un apartament. Interioarele moderne necesită un concept detaliat și specific pentru realizarea unei case de vis.

Vilele și spațiile luxuriante sunt abordate într-o manieră elegantă de către designerii noștri, oferind un design interior modern și șarmant. Proiectul vilei din Geneva este unul rezidențial. Designul interior al vilei este despre excelența în executare, calitate și abordare profesionalistă. Operând în strânsă legătură cu clientul, prin muncă persuasivă și pasiune am creat un design interior pentru sufragerie, design interior pentru living și chiar design interior pentru dormitor absolut fabulos.

Vila în sine este un simbol al prosperității și opulenței, indiferent de locația geografică. Camerele sunt spațioase și întrec orice așteptare, decorul și aranjamentele interioare sunt în concordanță cu stilul imperial și elegant al casei per ansamblu. Interiorul vilei este tipic genevez, în culori pastelate, stilul contemporan are ușoare accente clasice. Asemenea modele de case moderne se evidențiază prin geamurile deosebit de mari, cu o vedere deschisă ce taie respirația.

Alte detalii ale acestui design interior modern sunt finisajul luxos și camerele pentru relaxare deosebit de funcționale. O terasă în stil clasic, împânzită de vegetație și o piscină încălzită în aer liber, precum și una în interiorul vilei. De la caracteristicile arhitecturale iconice, până la cele mai subtile detalii și aranjamente interioare, designul interior al casei din Geneva este un mini paradis.

We create great design projects

Request a customized offer for your project

+ Contact Us
Related Projects
Clients Review