LOCUL PLĂCILOR CERAMICE NU MAI E (doar) ÎN BAIE!

Înrădăcinată cumva în conștiința colectivă, imaginea plăcilor ceramice ni se asociază, de cele mai multe ori cu băile. Poate pentru că sunt ușor de curățat sau poate datorită aspectului lor plin de acuratețe, acestea ni se par potrivite anume în spațiile cu umiditate ridicată.

Ei bine, uitați de preconcepții: locul plăcilor ceramice demult nu mai e doar în baie!

E un finisaj prețios, care înnobilează spațiul, iar multitudinea de dimensiuni și culori îl fac ușor de integrat și în alte spații. În fond nu e un trend nou, însă a început să capete popularitate activ în ultimii ani. În proiectele AB+Partners, puteți găsi plăcile ceramice integrate în mai multe spații. Așadar, iată care sunt:

Living

Spațiul destinat relaxării merită o notă de noblețe, iar formulele în care pot fi integrate plăcile ceramice în living sunt diferite. În afară de placarea pardoselilor aici avem două posibilități mari: peretele de accent și mobilierul. În cazul placării peretelui, poți opta pentru plăci de format mare, a căror rosturi sunt minime și creează un efect de întreg, așa cum am făcut în acest proiect ce debordează Noblețe și finețe.

Sau poți crea un puzzle în care nuanțele fine ale plăcilor ceramice se îmbină într-un joc geometric completat cu inserții aurii în locul rosturilor plictisitoare, ca în Stylish neoclasic.

În cazul mobilierului totul este mult mai simplu. Exemplu în acest sens poate fi renumitul Pinterest Apartment. Aici am integrat măsuțe de cafea cu blatul ceramic, completând astfel atmosfera distinsă a acestui interior plin de armonie. Am completat totul cu o superbă masă de dining în zona de sufragerie.

Bucătărie

Bucătăria e, probabil, cel mai ofertant spațiu când este vorba despre includerea în proiect a plăcilor ceramice. Pentru că sunt rezistente, practice și ușor de întreținut, acestea sunt o veritabilă descoperire în amenajarea locului de gătit. Și nu oricum, ci ca elemente masive ce atrag atenția. Brâuri – rezistente la căldură și umiditate, cu un proces facil de curățare, plăcile ceramice sunt alegerea potrivită în această funcție. Iar noi profităm din plin de acest lucru. Așa am făcut în proiectul de design interior CONTEMPORARY HOUSE.

Blaturi – și aici rezistența e factorul care înclină balanța în favoarea plăcilor ceramice. Lovituri mecanice ușoare și zgârieturile nu sunt atât de grave pe aceste suprafețe. Și, de cele mai multe ori materialele de pe blat sunt corelate cu insulele, dacă acestea există, cum e în acest Elegant Penthouse Interior Design

Casa scării

Aici nu vorbim despre trepte doar. Casa scării poate fi transformată într-o veritabilă notă de lux a interiorului. Asta am obținut noi în proiectul de interior EXQUISITE HOUSE. Plăcile de format mare acoperă pereții într-un joc geometric. Rosturile aurii subliniază și mai mult prețiozitatea spațiului.

Serviciile noastre de design interior te pot scuti de dilema acestor detalii. Îți proiectăm și realizăm proiectul meticulos.

Pentru a te convinge că suntem cei de care ai nevoie, descoperă portofoliul nostru.

După ce te-ai convins, contactează-ne!

Related Posts