The apartment of silent colors

sufragerie amenajare de interior chisinau

The apartment of silent colors

Când vine vorba despre spații rezidențiale, de cele mai dese ori, clienții noștri își doresc interioare luminoase și aerisite. Acest proiect nu constituie o abatere de la regulă. Obiectivul nostru a fost să aducem în locuință comoditatea, oferindu-i un grad maxim de personalizare cu note rafinate.

Amenajarea are la bază albul, fiind nuanța sugerată de proprietarii locuinței. Pentru a crea un joc cromatic, am contrapus acestuia un greige consistent, menit să devină accent, iar pe alocuri să sublinieze anumite zone. Aceste două culori au devenit baza întregului apartament, fiind completate și „încălzite” de elementele de lemn maro. Am adăugat piese de mobilier bej și am obținut comoditatea în cele mai bune tradiții ale stilului modern neoclasic.

O atenție aparte am oferit tavanelor. Respectând dorința proprietarilor de a păstra la maxim înălțimea locuinței, am optat pentru a masca grinzile cu ajutorul cornișelor. Acestea, împreună cu ancadramentele de pe pereți și ușile, dau noblețe spațiului. Corpurile de iluminat capătă, pe lângă funcția lor de bază, devin elemente decorative. Același lucru este valabil și în cazul mobilierului cu uși din sticlă, iluminat.

O trăsătură individuală a locuinței a devenit intimitatea. Aici vorbim nu doar despre discreția dormitorului, ci și despre zonele pe care le-am creat în momentul proiectării noii amenajări. Astfel, la bucătărie a apărut o zonă discretă pe care am amenajat-o în spațiul deschis către balcon, iar în living am gândit o logie. Cea din urmă a apărut datorită izolării spațiului prin uși glisante, ceea ce a oferit zonei intimitate.

Year: 2019

Size: 110 mp

Location: Chișinău, Republica Moldova

Brands: Minotti, Poliform, Natuzzi, MADLAB, Cielo, Ravak, Vitra, Flos, Mooi

Team: Alexandrin Buraga, Marco Ballerini, Alina Bodișteanu, Veronica Juc

Interior Design Concept: AB + Partners

We create great design projects

Request a customized offer for your project

+ Contact Us
Related Projects
Clients Review