Tree Penthouse – the waltz of pastel hues

The design of this apartment is as smooth and easy as the waltz time. The style line continues harmoniously throughout the dwelling and is dominated by calm colours. In this project we did not intervene at the level of structure, focusing on the physical and visual comfort.

At the first level we have a large space, in which the kitchen, the dining room and the living room were located. Although they have a common space, they are delimited, the cooking space being architecturally separated by the bar area. The open space that combines the dining room and the living room was further heated by the installed fireplace. The second level, where the bedrooms are located, is actually a harmony of pastel hues and fine materials, which guarantee absolute comfort and relaxation.

As our ultimate goal was elegance, we avoided the introduction of strident elements. Throughout the entire project, calm colours that dominate the space have been accompanied with details such as the massive luminaries and the frames on the walls, which give preciosity to the dwelling. The hue of the wood on the floor added a shadow of naturalness to the noble atmosphere.

 

Year: 2019

Size: 216 m2

Location: Chisinau, RM

Brands: Minotti, Poliform, Pottery Barn, Cielo, Antonio Lupi, Rh Teen, Pottery Barn, Orac  Decor, Madlab

Team: Alexandrin Buraga, Marco Ballerini, Vitalie Robu, Iulia Lavreca

Interior Design Concept: AB + Partners

 

    SHARE:

Let’s talk about
your project!

We are ready to share with you our design vision and lead
you into the exciting world of creativity.

Send Request